Az erdélyi magyarok 96,24%-os szavazati aránnyal azt bizonyították, hogy kiállnak a konzervatív-jobboldali Fidesz-KDNP mellett, illetve szembeszegülnek a balliberális eszméket valló pártokkal és politikusokkal.

Persze, az RMDSZ által fenntartott Transindex és tsai. ezt másként értékelték , a közpénzből fizetett publicisták közül néhányan még ezt a nyilvánvaló eredményt is (!) félreértelmezték. Ideje lenne már az erdélyi magyar közélet megújulásának, a bukott ideológiákat sulykoló politikusok eltávolításának, a balliberális bértollnokoknak nyújtott RMDSZ-támogatások megvonásának!

Amíg az erdélyi magyarok több mint 96 százaléka konzervatív-jobboldali, addig az állami Marosvásárhelyi Rádiónál még mindig a Markó idején érdemtelenül ideejtőernyőzött balliberális, parászkaborókás Szász Attila vezeti a jobb sorsra érdemes szerkesztőket, műsorvezetőket.

Még meddig kell tűrnünk ezt a megalázó helyzetet? Még meddig csúfolkodnak a székelyföldi hallgatókkal? Még meddig fogják az erdélyi magyarok által 96%-os arányban elutasított balliberális eszmék szócsöveként felhasználni a MI RÁDIÓNKAT???

Szászt 2005-ben nevezték ki Markó táskahordozójának (államtitkárának).

Szász kinevezése

2012 óta a Marosvásárhelyi Rádió főszerkesztő-helyettese, a bukott balliberális háttérhatalom egyik hűséges szolgája, a több mint 96%-ban Fidesz-párti erdélyi magyar adófizetők eltartottja.

Facebook Comments